Оголошення не актуальне

Аренда отдельной комнаты в бывшем общежитии на Космосе.  (№ 111-535-987)

Ціна: договірна

Аренда отдельной комнаты в бывшем общежитии на Космосе. фото 1

Характеристики

Ціна: договірна
Кімнат: 1
Поверх: 2 / 9
Площа: 25 / 18 / 4 м2
Санвузол: 1 роздільний
Балкон: відсутній
Бойлер: -
Додатково: холодильник, телевізор, меблі, пральна машинка, інтернет

Адреса: Запорізька, Запоріжжя, Комунарський, Северокольцевая ул., 22а

Сдаётся отдельная комната в бывшем общежитии на Космосе. Ор-р Коммунарский район, ул.Северокольцевая. В комнате есть мебель ( диван, шкаф, стол, стенка) и техника (телевизор, холодильник, роутер wi-fi, стиральная машина автомат). В общем пользовании на несколько комнат душевая, туалет, умывальная и кухня. В с/у кафель. Оплата 2800+ свет по счётчику. Остальные коммунальные входят в стоимость аренды. Предоплата за два месяца + услуги риэлтора по факту поселения.
Если Вы желаете продать или сдать в аренду недвижимость, позвоните 0688777234, 0990389878 или оставьте заявку на нашем сайте http://bonsul.com.ua (Запорожский центр недвижимости BONSUL & SOBORNYY).

Здається окрема кімната у колишньому гуртожитку на Космосі. Ор-р Комунарський район, вул.Сєверокільцева. У кімнаті є меблі (диван, шафа, стіл, стінка) та техніка (телевізор, холодильник, роутер wi-fi, пральна машина автомат). У загальному користуванні на кілька кімнат душова, туалет, умивальна та кухня. У з/в кахель. Оплата 2800+ світло за лічильником. Інші комунальні входять у вартість оренди. Передплата за два місяці + послуги ріелтора за фактом поселення.
Якщо Ви бажаєте продати або здати в оренду нерухомість, зателефонуйте 0688777234, 0990389878 або залиште заявку на нашому сайті http://bonsul.com.ua (Запорізький центр нерухомості BONSUL & SOBORNYY).

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок